SINIŠA MIHAJLOVIĆ TVRDI

Svejedno gdje igramo, pritisak je na Hrvatskoj!

Utorak, 15. siječnja 2013. 15:39 Napisao/la  SC

Srbiji je svejedno gdje će igrati, Maksimir ili Poljud - nije bitno, kaže  Mihajlović

U redovima reprezentacije Srbije sve su više okrenuti gostovanju u Zagrebu 22. ožujka. Iako je postojala mogućnost da se kvalifikacijska utakmica odigra u Splitu, HNS je potvrdio kako će dvoboj ipak ugostiti Maksimir.

- Srbiji je svejedno gdje će igrati, Maksimir ili Poljud - nije bitno. Hrvati imaju pritisak što se vidi jer su htjeli održati utakmicu izvan glavnog grada. Siguran sam da će stadion biti rasprodan, utakmica s nama je posebna, objasnio je u razgovoru za srpske novine Mihajlović.

Srbija će prije gostovanja u Zagrebu, koje je na rasporedu 22. ožujka, u veljači odigrati prijateljsku utakmicu protiv Cipra. Mihajloviću trenutačno najveće probleme stvaraju ozljede igrača, pogotovo prva dva vratara Stojkovića i Brkića.

- Nisam previše zabrinut, jer do utakmice s Hrvatskom imamo dva mjeseca. Iskreno bolje da sada imam problema sa zdravstvenim stanjem igrača, nego u ožujku. Mogu se samo nadati da će svi igrači na koje računam biti zdravi, spremni i u formi, jer onda ne bismo strahovali za rezultat, zaključio je Mihajlović