Mario Mandžukić: Guardiolu čeka dobra momčad, vjerujem da može unaprijediti našu igru

Srijeda, 05. lipnja 2013. 14:18 Napisao/la  SC

Pomalo postajem svjestan veličine uspjeha, trostruke krune koju nijedan njemački klub nije nikad osvojio. Bila je to izvanredna sezona i zaslužili smo sva tri trofeja, kazao je Mandžukić

Mario Mandžukić i Alen Bokšić govorili su u srijedu novinarima o utakmici protiv Škotske. Pojava Marija Mandžukića pred hrvatskim novinarima kojima je prijetio sudskim tužbama nakon finale utakmice Lige prvaka izazvala je posebnu pažnju i načela teme koje nisu vezane za utakmicu protiv Škotske.

Bokšić: Vježbali smo igru s trojicom napadača
Znamo da Škoti dolaze oslabljeni, ali to nas ne zanima. Na nama je da sezonu završimo s pobjedom. Još uvijek se nismo odlučili kako ćemo igrati, ali vjerujte mi da nam je napad najmanji problem. Vježbali smo igru s dva i s tri napadača. Mi sada igramo s dva, ali tko zna. Ponekad morate probati nešto novo, kazao je Alen Bokšić

– Za reprezentaciju uvijek imam snage. Ovo mi je bila najbolja sezona u karijeri, no lijepo je biti ovdje i jedva čekam utakmicu protiv Škotske. Umora nema, osjećam se izvrsno Jedva čekam da utakmica počne. Odlično sam raspoložen, u dresu reprezentacije uvijek osjećam najveću odgovornost, kazao je Madžukić prije pitanja kojima se vratio u mislim na utakmicu finala Lige prvaka i sezone Bayerna za anale.

- Pomalo postajem svjestan veličine uspjeha, trostruke krune koju nijedan njemački klub nije nikad osvojio. Bila je to izvanredna sezona i zaslužili smo sva tri trofeja. Veseliti se na balkonu Gradske vijećnice u Munchenu, a ispod vas je 80-90 tisuća ljudi... Nevjerojatno, pamtit ću to cijeli život, kazao je Mandžukić.

Unatoč povijesnom uspjehu Bayern je promijenio trenera, što može promijeniti Pep Guardiola?


- Ne znam. Čeka ga svakako dobra momčad. Vjerujem da može unaprijediti našu igru, kazao je Mandžukić.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.