Mario Mandžukić: Guardiolu čeka dobra momčad, vjerujem da može unaprijediti našu igru

Srijeda, 05. lipnja 2013. 14:18 Napisao/la  SC

Pomalo postajem svjestan veličine uspjeha, trostruke krune koju nijedan njemački klub nije nikad osvojio. Bila je to izvanredna sezona i zaslužili smo sva tri trofeja, kazao je Mandžukić

Mario Mandžukić i Alen Bokšić govorili su u srijedu novinarima o utakmici protiv Škotske. Pojava Marija Mandžukića pred hrvatskim novinarima kojima je prijetio sudskim tužbama nakon finale utakmice Lige prvaka izazvala je posebnu pažnju i načela teme koje nisu vezane za utakmicu protiv Škotske.

Bokšić: Vježbali smo igru s trojicom napadača
Znamo da Škoti dolaze oslabljeni, ali to nas ne zanima. Na nama je da sezonu završimo s pobjedom. Još uvijek se nismo odlučili kako ćemo igrati, ali vjerujte mi da nam je napad najmanji problem. Vježbali smo igru s dva i s tri napadača. Mi sada igramo s dva, ali tko zna. Ponekad morate probati nešto novo, kazao je Alen Bokšić

– Za reprezentaciju uvijek imam snage. Ovo mi je bila najbolja sezona u karijeri, no lijepo je biti ovdje i jedva čekam utakmicu protiv Škotske. Umora nema, osjećam se izvrsno Jedva čekam da utakmica počne. Odlično sam raspoložen, u dresu reprezentacije uvijek osjećam najveću odgovornost, kazao je Madžukić prije pitanja kojima se vratio u mislim na utakmicu finala Lige prvaka i sezone Bayerna za anale.

- Pomalo postajem svjestan veličine uspjeha, trostruke krune koju nijedan njemački klub nije nikad osvojio. Bila je to izvanredna sezona i zaslužili smo sva tri trofeja. Veseliti se na balkonu Gradske vijećnice u Munchenu, a ispod vas je 80-90 tisuća ljudi... Nevjerojatno, pamtit ću to cijeli život, kazao je Mandžukić.

Unatoč povijesnom uspjehu Bayern je promijenio trenera, što može promijeniti Pep Guardiola?


- Ne znam. Čeka ga svakako dobra momčad. Vjerujem da može unaprijediti našu igru, kazao je Mandžukić.