DAVOR ŠUKER KAŽE

Želim Španjolsku u osmini finala SP-a!

Srijeda, 28. svibnja 2014. 10:48 Napisao/la  SC

- Prema onome što vidim na treninzima atmosfera je odlična, rekao je predsjednik HNS-a

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, stigao je u Bad Tatzmannsdorf posjetiti hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nakon što se zadržao u kratkom razgovoru s igračima i izbornikom Nikom Kovačem, predsjednik HNS-a podijelio je svoja razmišljanja s novinarima.

Davor Šuker svjedočio je i finalu Lige prvaka u Lisabonu.
- Ambijent je bio fenomenalan. Žao mi je Atletica, ali mislim da je Real Madrid zasluženo osvojio naslov i drago mi je da je Luka Modrić kao predstavnik hrvatskog nogometa bio tamo i odigrao izvrsnu utakmicu. Strahovali smo od moguće ozljede, ali vidi se da je spreman, rekao je Šuker.

- Ovo je mi je prvi posjet Bad Tatzmannsdorfu i dojmovi su sjajni. Razgovarao sam s izbornikom Nikom Kovačem i prema onome što vidim na treninzima atmosfera je odlična. Dobro se radi i mislim da će ovo biti dobar temelj za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, rekao je Davor Šuker.

- Najbitnije je da ne bude više ozljeda. Izbornik ima sve ovlasti i slobodu u svom radu, ustvrdio je Šuker.

Osijek će ispratiti Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo, 31. svibnja od 16 sati na rasporedu je utakmica protiv Malija u Gradskom vrtu.

- Stadion je skoro raspordan, vjerujem da će biti sjajna atmosfera i da će Osijek prirediti sjajan oproštaj reprezentciji prije odlaska u Brazil. Nadam se da će ljudi doći i pomoći žrtvama poplava, rekao je Šuker prokomentiravši kratko reprezentacije Brazila, Meksika i Kameruna, suparnike Hrvatske u skupini na SP-u.

- Prema mojem mišljenju Brazil je favorit Svjetskog prvenstva. Jaka su reprezentacija, a domaćin redovito stigne do polufinala. Tu su Argentina, Njemačka, Engleska... Želim Španjolce u osmini finala i nadam se da će i Bosna i Hercegovina imati dobar nastup, zaključio je Davor Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.