Darijo Srna posjetom i darovima obradovao polaznike Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj

Četvrtak, 25. prosinca 2014. 13:29 Napisao/la  SC

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke, bonove, sportsku odjeću i obuću, izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, još je jednom pokazao da ima veliko srce. Srna je s obitelji, suprugom Mirelom i kći Kasijom, posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj gdje je, između ostaloga, pomogao opremiti Majčinski odjel. U Dječjem domu u Nazorovoj zbrinuta su djeca bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kapetan hrvatske reprezentaije nikad ne dolazi praznih ruku, pa je tako i ovaj put razveselio štićenike Doma koji skrbi o 220 djece različitih godišta.

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu", izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.