Darijo Srna posjetom i darovima obradovao polaznike Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj

Četvrtak, 25. prosinca 2014. 13:29 Napisao/la  SC

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke, bonove, sportsku odjeću i obuću, izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, još je jednom pokazao da ima veliko srce. Srna je s obitelji, suprugom Mirelom i kći Kasijom, posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj gdje je, između ostaloga, pomogao opremiti Majčinski odjel. U Dječjem domu u Nazorovoj zbrinuta su djeca bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kapetan hrvatske reprezentaije nikad ne dolazi praznih ruku, pa je tako i ovaj put razveselio štićenike Doma koji skrbi o 220 djece različitih godišta.

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu", izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.