KRSTIČEVIĆ OSTAO BEZ IGRAČA

Petorica igrača Hajduka u srijedu igraju na Kantridi

Ponedjeljak, 12. studenog 2012. 14:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Maloča i Radošević pozvrani su u A-reprezentaciju, Andrijašević, Blažević i Caktaš nastupaju za selekciju MAXtv Prve lige

Trener Hajduka Mišo Krstičević uoči važne utakmice protiv Lokomotive, koja se u subotu igra na Poljudu, ostao je bez pola standardnih igrača. Maloča i Radošević pozvani su u A  selekciju, koja na Kantridi u srijedu igra prijateljski dvoboj sa selekcijom MAXtv Prve lige za koju će nastupiti Blažević, Andrijašević i Caktaš.

 

Novi ljubimac Torcide Kiš igrat će za U-20 reprezentaciju Hrvatske, koja  će u srijedu u okviru Kupa regije u Rovinju odmjeriti snage s odgovarajućom selekcijom Slovenije. Reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu gostuje u Alžiru gdje će igrati prijateljski dvoboj s domaćom reprezentacijom, dres susjedne državne nosi "hajdukovac" Vršajević.

 

 

Franko Andrijašević uoči subotnjeg ogleda s Lokomotivom, koja je jedan korak iza bijelih na tablici najavljuje:

 

- Želimo i protiv Lokomotive nastaviti pobjednički niz. Svjesni smo da nas čeka jedna teška utakmica, vrlo neugodna i nezgodan protivnik koji nas je pobijedio u tri posljednje prvenstvene utakmice. S te strane su nam veliku dužnici. Vjerujem da uz podršku ispunjenog Poljuda možemo prekinuti neugodan niz, riječi su Andrijaševića.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.