KRSTIČEVIĆ OSTAO BEZ IGRAČA

Petorica igrača Hajduka u srijedu igraju na Kantridi

Ponedjeljak, 12. studenog 2012. 14:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Maloča i Radošević pozvrani su u A-reprezentaciju, Andrijašević, Blažević i Caktaš nastupaju za selekciju MAXtv Prve lige

Trener Hajduka Mišo Krstičević uoči važne utakmice protiv Lokomotive, koja se u subotu igra na Poljudu, ostao je bez pola standardnih igrača. Maloča i Radošević pozvani su u A  selekciju, koja na Kantridi u srijedu igra prijateljski dvoboj sa selekcijom MAXtv Prve lige za koju će nastupiti Blažević, Andrijašević i Caktaš.

 

Novi ljubimac Torcide Kiš igrat će za U-20 reprezentaciju Hrvatske, koja  će u srijedu u okviru Kupa regije u Rovinju odmjeriti snage s odgovarajućom selekcijom Slovenije. Reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu gostuje u Alžiru gdje će igrati prijateljski dvoboj s domaćom reprezentacijom, dres susjedne državne nosi "hajdukovac" Vršajević.

 

 

Franko Andrijašević uoči subotnjeg ogleda s Lokomotivom, koja je jedan korak iza bijelih na tablici najavljuje:

 

- Želimo i protiv Lokomotive nastaviti pobjednički niz. Svjesni smo da nas čeka jedna teška utakmica, vrlo neugodna i nezgodan protivnik koji nas je pobijedio u tri posljednje prvenstvene utakmice. S te strane su nam veliku dužnici. Vjerujem da uz podršku ispunjenog Poljuda možemo prekinuti neugodan niz, riječi su Andrijaševića.