MARIO MALOČA PORUČUJE

Anas Sharbini je najbolji igrač Rijeke

Četvrtak, 26. rujna 2013. 12:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Cijela grad, bliža i daljnja okolica je uz svoj klub, Armada im je dvanaesti igrač, kaže Maloča

Mario Maloča, kapeta Hajduka, preskočio je zbog ozljede dalmatinski derbi između Hajduka i Zadra (1:0), koji je u subotu odigran na Poljudu. Za Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka, koji će se u subotu odigrati na Kantridi, Maloča će biti će spreman:

- Rijeka je pokazala svoj karakter nakon katastrofe u Europskoj ligi. Nakon poraza od portugalskog predstavnika Guimaraesa na gostovanju su nadigrati Istru 1961 u Puli, preokrenuti su negativan rezultat, još su jednom potvrdili snagu, kazao je Maloča.

Prvi dvoboj na poljudskoj ljepotici završio je bez pobjednika rezultatom 1:1:

- Šteta što nismo osvojili sva tri boda, bili smo bolji od Rijeke na toj utakmici. Dugo smo vodili, no gosti su u finišu golom Kvržića stigli do poravnanja i boda. Svjesni smo da nas na Kantridi čeka teška utakmica, domaćin koji je uspjehom na Istrom 1961 vrlo brzo vratio poljuljano samopouzdanje. Cijela grad, bliža i daljnja okolica je uz svoj klub, Armada im je dvanaesti igrač kao što je to nama Torcida. Vjerujem da će i naših navijača u subotu na Kantridi biti u velikom broju, trebat će nam njihova podrška s tribina. Rijeka je favorit, no mi ćemo pokušati sve da osvojimo sva tri boda.

Bit će to dvoboj drugo i trećeplasirane momčadi na tablici, Rijeka i Hajduk zaostaju jedan bod za vodećim Dinamom:

- Mislim da je Liga 10 pun pogodak, svaka utakmica je derbi što daje poseban draž prvenstvu. Dinamo je najveći favorit za osvajanjem titule prvaka, međutim Hajduk i Rijeka su pokazali da se mogu ravnopravno boriti sa „modrima„ za titulu prvaka, što je odlična stvar za hrvatski nogomet. Vjerujem da će Jadranski derbi biti pravi praznik nogometa .

Napadač domaćina Leon Benko vodeći je na listi strijelaca sa sedam golova:

- Benko je najbolji strijelac, Anas je najbolji igrač Rijeke. Šteta da u dresa Hajduka u punoj mjeri nije iskazao svoju raskošnu nogometnu kvalitetu.

Kakav rezultat priželjkujete:

- Svaki pozitivni rezultat za nas će biti uspjeh. Dakako da će pokušati ostvariti pobjedu, zaključio je Maloča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.