Mario Maloča, kapetan Hajduka, uoči Belupa: Nadam se da su nas se navijači zaželjeli

Subota, 22. rujna 2012. 10:27 Napisao/la  I. Jelić

Očekujem da ćemo u nedjelju u srazu sa Belupom uspjeti zadržati koncentraciju svih 90 minuta, objašnjava kapetan Hajduka

Mario Maloča, kapetan Hajduka, uoči dvoboja sa Slaven Belupom na Poljudu pozvao je navijače da ih u što većem broju dođu bodriti unatoč serije negativnih rezultata koje je momčad ostvarila na četri posljednje prvenstvene utakmice. Izgubili su u Maksimiru od Lokomotive, Rijeke na Kantridi, odigrali neodlučno sa Osijekom kod kuće te sa Interom u Zaprešiću. Bijeli su od 12 mogućih bodova osvojili samo 2!

- Nadam se da su nas se navijač zaželjeli! Gotovo mjesec dana nismo igrali na Poljudu!Kakve li ironije!, objasnio je s prismjehom Maloča.

Maloča je priznao da zadnjih pola sata kompletna momčad "padne".

- Ne znam zbog koji je razlog tome ali posljednjih pola sata utakmice cijela momčad padne što su protivnici iskoristili. Protiv Osijeka smo primili izjednačujući zgoditak u 88. minuti, u dvoboju sa Interom domaćini su do izjednačnenja stigli u 75. minuti susreta. Očekujem da ćemo u nedjelju u srazu sa Belupom uspjeti zadržati koncentraciju svih 90 minuta, zaključio je kapetan Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.