Mario Maloča, kapetan Hajduka, uoči Belupa: Nadam se da su nas se navijači zaželjeli

Subota, 22. rujna 2012. 10:27 Napisao/la  I. Jelić

Očekujem da ćemo u nedjelju u srazu sa Belupom uspjeti zadržati koncentraciju svih 90 minuta, objašnjava kapetan Hajduka

Mario Maloča, kapetan Hajduka, uoči dvoboja sa Slaven Belupom na Poljudu pozvao je navijače da ih u što većem broju dođu bodriti unatoč serije negativnih rezultata koje je momčad ostvarila na četri posljednje prvenstvene utakmice. Izgubili su u Maksimiru od Lokomotive, Rijeke na Kantridi, odigrali neodlučno sa Osijekom kod kuće te sa Interom u Zaprešiću. Bijeli su od 12 mogućih bodova osvojili samo 2!

- Nadam se da su nas se navijač zaželjeli! Gotovo mjesec dana nismo igrali na Poljudu!Kakve li ironije!, objasnio je s prismjehom Maloča.

Maloča je priznao da zadnjih pola sata kompletna momčad "padne".

- Ne znam zbog koji je razlog tome ali posljednjih pola sata utakmice cijela momčad padne što su protivnici iskoristili. Protiv Osijeka smo primili izjednačujući zgoditak u 88. minuti, u dvoboju sa Interom domaćini su do izjednačnenja stigli u 75. minuti susreta. Očekujem da ćemo u nedjelju u srazu sa Belupom uspjeti zadržati koncentraciju svih 90 minuta, zaključio je kapetan Hajduka.