Igor Tudor uoči Dragovoljca: Nama je baš svaka utakmica teška

Subota, 19. listopada 2013. 14:49 Napisao/la  I. J.

- Presretan sam što se prvenstvo nastavlja, igrači su se zaželjeli borbe za bodove. Čeka nas jedno jako zahtjevno gostovanje, kaže Tudor

Hajduk u nedjelju gostuje u Kranjčevićvoj gdje ga čeka dvoboj s Hrvatskim Dragovoljcem koji svoje domaćinske utakmice ne može igrati u Sigetu jer stadion ne ispunjava uvjete. Igor Tudor, trener Hajduka,  pred sraz kaže:

- Presretan sam što se prvenstvo nastavlja, igrači su se zaželjeli borbe za bodove. Čeka nas jedno jako zahtjevno gostovanje, sraz sa Hrvatskim dragovoljcem koji je iznenadio Dinamo i uspio je ostati neporažen u njihovom međusobnom ogledu. Nitko ih nije nadigrao, utakmice koje su izgubili mogli su riješiti u svoju korist ili u najmanju ruku osvojiti jedan bod. Vole se nadigravati . Mi u svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da osvojimo sva tri boda , da pobijedimo , sa istim ciljem ulazio i protiv Dragovoljca, kazao je Tudor.

Hajdukov strateg po običaju nije otkrio početnu jedanaestoricu, na konstataciju  da se Kouassi nalazi u odličnoj formi i da li od njega očekuje da bude strijelac uzvratio je:

- Kouassi je pokazao i dokazao da podjednako dobro igra i na desnoj i na lijevoj strani. Nalazi se u odličnoj formi. Ne očekujem samo da Kouassi bude strijelac golove očekujem da zabiju napadači odnosno svi igrači koji se nalaze na travnjaku.

Na kraju je Tudor dometnuo:

- Nama je svaka utakmica teška, ali baš svaka, zaključio je Igor Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.