Igor Tudor uoči Dragovoljca: Nama je baš svaka utakmica teška

Subota, 19. listopada 2013. 14:49 Napisao/la  I. J.

- Presretan sam što se prvenstvo nastavlja, igrači su se zaželjeli borbe za bodove. Čeka nas jedno jako zahtjevno gostovanje, kaže Tudor

Hajduk u nedjelju gostuje u Kranjčevićvoj gdje ga čeka dvoboj s Hrvatskim Dragovoljcem koji svoje domaćinske utakmice ne može igrati u Sigetu jer stadion ne ispunjava uvjete. Igor Tudor, trener Hajduka,  pred sraz kaže:

- Presretan sam što se prvenstvo nastavlja, igrači su se zaželjeli borbe za bodove. Čeka nas jedno jako zahtjevno gostovanje, sraz sa Hrvatskim dragovoljcem koji je iznenadio Dinamo i uspio je ostati neporažen u njihovom međusobnom ogledu. Nitko ih nije nadigrao, utakmice koje su izgubili mogli su riješiti u svoju korist ili u najmanju ruku osvojiti jedan bod. Vole se nadigravati . Mi u svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da osvojimo sva tri boda , da pobijedimo , sa istim ciljem ulazio i protiv Dragovoljca, kazao je Tudor.

Hajdukov strateg po običaju nije otkrio početnu jedanaestoricu, na konstataciju  da se Kouassi nalazi u odličnoj formi i da li od njega očekuje da bude strijelac uzvratio je:

- Kouassi je pokazao i dokazao da podjednako dobro igra i na desnoj i na lijevoj strani. Nalazi se u odličnoj formi. Ne očekujem samo da Kouassi bude strijelac golove očekujem da zabiju napadači odnosno svi igrači koji se nalaze na travnjaku.

Na kraju je Tudor dometnuo:

- Nama je svaka utakmica teška, ali baš svaka, zaključio je Igor Tudor.