Igor Tudor, trener Hajduka: Dakako da mi gode pohvale navijača i nogometnih stručnjaka

Utorak, 29. listopada 2013. 23:41 Napisao/la  Ivan Jelić

Pohvale zaslužuju svi članovi mog stožera, jer svaku odluku dobro proanaliziramo, kaže Tudor

Hajduk u 1/16 finala Kupa u srijedu gostuje kod trećeligaša Vinogradara iz Mladine. Trener Igor Tudor ne može računati na Caktaša, Bukvu, Mikanovića, Andrijaševića, Iluridzea:

- Kup je jako opasno natjecanje, u svakom kolu gotovo da se dogodi po neko iznenađenje. Osim toga mi nismo ove sezone dobro igrali protiv momčadi koji se natječu bilo u drugoligaškom ili trećeligaškom natjecanju. Stoga ću od svojih igrača tražiti od prve minute maksimalan pristup utakmicu. Kup je natjecanje gdje možete najbrže doći do Europe. Branimo taj trofej i učiniti ćemo sve da Rabuzinovo sunce i naredne sezone krasi naše vitrine. Uvijek je lijepo osvojiti neki trofej. Zadovoljan sam jer igrači niti jedan trening nisu odradili s pola gasa. Ostajemo ponizni i skromni jer to je dobitna kombinacija, kaže Tudor koji priznaje da proživljava lijepa vremena:

- Dakako da mi gode pohvale navijača i nogometnih stručnjaka. Međutim, najveće zasluge pripadaju igračima jer oni su ti koji na travnjaku u djeliću sekunde donose odluku što će učiniti. Pohvale zaslužuju svi članovi mog stožera, jer svaku odluku dobro proanaliziramo, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.