Igor Tudor, trener Hajduka: Dakako da mi gode pohvale navijača i nogometnih stručnjaka

Utorak, 29. listopada 2013. 23:41 Napisao/la  Ivan Jelić

Pohvale zaslužuju svi članovi mog stožera, jer svaku odluku dobro proanaliziramo, kaže Tudor

Hajduk u 1/16 finala Kupa u srijedu gostuje kod trećeligaša Vinogradara iz Mladine. Trener Igor Tudor ne može računati na Caktaša, Bukvu, Mikanovića, Andrijaševića, Iluridzea:

- Kup je jako opasno natjecanje, u svakom kolu gotovo da se dogodi po neko iznenađenje. Osim toga mi nismo ove sezone dobro igrali protiv momčadi koji se natječu bilo u drugoligaškom ili trećeligaškom natjecanju. Stoga ću od svojih igrača tražiti od prve minute maksimalan pristup utakmicu. Kup je natjecanje gdje možete najbrže doći do Europe. Branimo taj trofej i učiniti ćemo sve da Rabuzinovo sunce i naredne sezone krasi naše vitrine. Uvijek je lijepo osvojiti neki trofej. Zadovoljan sam jer igrači niti jedan trening nisu odradili s pola gasa. Ostajemo ponizni i skromni jer to je dobitna kombinacija, kaže Tudor koji priznaje da proživljava lijepa vremena:

- Dakako da mi gode pohvale navijača i nogometnih stručnjaka. Međutim, najveće zasluge pripadaju igračima jer oni su ti koji na travnjaku u djeliću sekunde donose odluku što će učiniti. Pohvale zaslužuju svi članovi mog stožera, jer svaku odluku dobro proanaliziramo, kaže Tudor.