Hajduku ponuđen napadač iz Hondurasa, naprasno otišao šef omladinske škole

Utorak, 14. siječnja 2014. 09:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Rony Martinez je igrao za Union Saba i Real Sociedad de Tocoa

Hajduku je ponuđen 26-godišnji napadač iz Hondurasa Rony Martinez, koji je igrao za Union Saba te Real Sociedad de Tocoa. U sezoni 2012. postigao je igrajući za Real Socidedad 13 golova, što mu je donijelo diobu mjesta najboljeg strijelca lige. U dresu reprezentacije Hondurasa bio je strijelac jednog gola u pobjedi na Haitijem.

Nema mira na Poljudu, posebice u omladinskoj školi Hajduka. Šef omladinske škole bijelih Zdravko Marić nakon samo šest mjeseci provedenih na toj funkciji sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom:

- Uvidio sam da teško mogu sprovesti u djelo svoje zamisli, stoga sam obavio razgovor s predsjednikom kluba Marinom Brbićem. Dogovorili smo se vrlo brzo oko sporazumnog raskida ugovora, kazao je Marić.

Mladi reprezentativac U-19 Tonči Mujan nije po volji trenera Igora Tudora. Na početku sezonu bio je u prvom planu, često u početnoj jedanaestorici, da bi se potom izgubio. I dalje je u nemilosti po svemu sudeći proljetni dio odigrat će u dresu drugo ligaša Dugopolja gdje bi trebao otići na posudbu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.