Hajduku ponuđen napadač iz Hondurasa, naprasno otišao šef omladinske škole

Utorak, 14. siječnja 2014. 09:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Rony Martinez je igrao za Union Saba i Real Sociedad de Tocoa

Hajduku je ponuđen 26-godišnji napadač iz Hondurasa Rony Martinez, koji je igrao za Union Saba te Real Sociedad de Tocoa. U sezoni 2012. postigao je igrajući za Real Socidedad 13 golova, što mu je donijelo diobu mjesta najboljeg strijelca lige. U dresu reprezentacije Hondurasa bio je strijelac jednog gola u pobjedi na Haitijem.

Nema mira na Poljudu, posebice u omladinskoj školi Hajduka. Šef omladinske škole bijelih Zdravko Marić nakon samo šest mjeseci provedenih na toj funkciji sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom:

- Uvidio sam da teško mogu sprovesti u djelo svoje zamisli, stoga sam obavio razgovor s predsjednikom kluba Marinom Brbićem. Dogovorili smo se vrlo brzo oko sporazumnog raskida ugovora, kazao je Marić.

Mladi reprezentativac U-19 Tonči Mujan nije po volji trenera Igora Tudora. Na početku sezonu bio je u prvom planu, često u početnoj jedanaestorici, da bi se potom izgubio. I dalje je u nemilosti po svemu sudeći proljetni dio odigrat će u dresu drugo ligaša Dugopolja gdje bi trebao otići na posudbu.