HAJDUKOVO PISMO KOMENU

Splićani od dopredsjednika Rijeke traže regularnost

Ponedjeljak, 03. rujna 2012. 16:57 Napisao/la  I. V.

Pozivamo Vas da se kao čelnik Udruge prvoligaša hitno očitujete u povodu najnovijih sudačkih odluka, stoji u pismu Marina Brbića

Osim priopćenja za javnost, Hajduk se pismeno obratio Udrugi prvoligaša i Komisiji za nogometne suce. Oba pisma potpisuje predsjednik Marin Brbić, prenosimo najzanimljivije dijelove:

Pozivamo Vas da se kao čelnik udruge koja skrbi o regularnosti natjecanja MAXtv Prve lige hitno očitujete u povodu najnovijih sudačkih odluka, te izvjestite javnost i naš klub što namjeravate poduzeti kako biste ubuduće odstranili ovakve pogreške… Udruga se u zadnje vrijeme pokušava modernizirati i profilirati kao zaštitnik interesa svih njenih članica, izvući veće benefite za sve, što je za pohvalu i podršku. Ali, uvjeravam Vas, iako znam da ste toga i sami svjesni, nikakvog napretka niti zaštite interesa članica neće biti sve dok ne uspijete osigurati regularno natjecanje, piše između ostalog u pismu upućenom Robertu Komenu, predsjedniku Udruge profesionalnih klubova Prve HNL i dopredsjedniku HNK-a Rijeka.

Oštro osuđujemo upućivanje sudaca koji su oštetili Hajduk u Drugu ligu. To nije kazna nego poticaj da nastave sa svojim sudačkim previdima kao i do sada, pa možda čak i žešće i očitije jer Druga liga nema televizijskog prijenosa….Kako netko tko je pogrešnim odlukama učinio veliku štetu ne samo jednom klubu nego i ugledu hrvatskog nogometa, istodobno može biti sposoban suditi u Drugoj ligi, piše između ostalog u pismu upućenom Dušanu Kukiću, predsjedniku Komisije nogometnih sudaca.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.