Hajduk bez šestorice igrača protiv Dinama, Carrillo zadovoljan ždrijebom Europske lige

Subota, 05. kolovoza 2017. 14:10 Napisao/la  SC


Joan Carrillo najavio je da u Zagreb dolazi bez šestorica igrača neće putovati, Erceg, Lopez, Pešić, Tudor, Grbić i T. Bašić neće u nedjelju igrati protiv Dinama.

Trener Hajduka kalkulira sa sastavom zbog nastupa u Europskoj ligi, sljedeći protiv Hajduka je Everton. Očito je Everton važniji od Dinama...
 
Radošević se nalazi u kadru i vjerojatno će igrati od prve minute, dok će Tudor pauzirati još dva tjedna.

- Brondby je stvar prošlosti, sada mislimo samo na Dinamo. Idemo na pobjedu! Tri boda jako su nam bitna. Svjesni smo snage Dinama, ali znamo i vlastiti potencijal. Ako ne idemo na pobjedu, bolje da ostanemo kući. Promijenili su trenera i sistem igre, sada su na 4-2-3-1. Vratio se Fernandes, on je zanimljiv igrač. Bit će to različita utakmica od prošle na Maksimiru (Hajdukova pobjeda 2:0). Borimo se igrajući na dva fronta, puno je gostovanja i putovanja, ali na to se moramo adaptirati. Dinamo ima dobre napadače i moramo biti koncentrirani u obrani. Moramo biti hrabri i odvažni u posjedu. To je ključ. Jer ako odlučimo prepustiti inicijativu i misliti samo na obranu, neće završiti dobro za nas, kaže Carrillo o utakmici protiv Dinama.

O utakmici protiv  Evertona rekao je sljedeće:

- Oni su po pitanju financija i igrača jači od nas, ali idemo na pobjedu. U nogometu nije uvijek sve predvidivo. Imamo nadu, znamo što možemo. Ne mogu nam parirati u volji i htijenju, a to dobivamo podrškom naših navijača. Zadovoljan sam ždrijebom, rwkao je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.