Hajduk bez šestorice igrača protiv Dinama, Carrillo zadovoljan ždrijebom Europske lige

Subota, 05. kolovoza 2017. 14:10 Napisao/la  SC


Joan Carrillo najavio je da u Zagreb dolazi bez šestorica igrača neće putovati, Erceg, Lopez, Pešić, Tudor, Grbić i T. Bašić neće u nedjelju igrati protiv Dinama.

Trener Hajduka kalkulira sa sastavom zbog nastupa u Europskoj ligi, sljedeći protiv Hajduka je Everton. Očito je Everton važniji od Dinama...
 
Radošević se nalazi u kadru i vjerojatno će igrati od prve minute, dok će Tudor pauzirati još dva tjedna.

- Brondby je stvar prošlosti, sada mislimo samo na Dinamo. Idemo na pobjedu! Tri boda jako su nam bitna. Svjesni smo snage Dinama, ali znamo i vlastiti potencijal. Ako ne idemo na pobjedu, bolje da ostanemo kući. Promijenili su trenera i sistem igre, sada su na 4-2-3-1. Vratio se Fernandes, on je zanimljiv igrač. Bit će to različita utakmica od prošle na Maksimiru (Hajdukova pobjeda 2:0). Borimo se igrajući na dva fronta, puno je gostovanja i putovanja, ali na to se moramo adaptirati. Dinamo ima dobre napadače i moramo biti koncentrirani u obrani. Moramo biti hrabri i odvažni u posjedu. To je ključ. Jer ako odlučimo prepustiti inicijativu i misliti samo na obranu, neće završiti dobro za nas, kaže Carrillo o utakmici protiv Dinama.

O utakmici protiv  Evertona rekao je sljedeće:

- Oni su po pitanju financija i igrača jači od nas, ali idemo na pobjedu. U nogometu nije uvijek sve predvidivo. Imamo nadu, znamo što možemo. Ne mogu nam parirati u volji i htijenju, a to dobivamo podrškom naših navijača. Zadovoljan sam ždrijebom, rwkao je Carrillo.