ZORAN MAMIĆ

Nikad nisam bio u sličnoj situaciji

Subota, 18. srpnja 2020. 23:56 Napisao/la  SC

Dinamo remizirao s Istrom 1961

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić preuzeo je momčad Dinama prije utakmice protiv Hajduka, u dvama kolima izgubio je derbi (2:3) u Maksimiru, jedva je osvojio (0:0) bod u Puli

- Dugo sam u nogometu i nikad nisam bio u ovakvoj sličnoj situaciji, ni kao igrač, ni kao direktor, ni kao trener. Što god mi napravili, ne izgleda dobro. Bez energije, emocije i strasti, tako se ne može igrati nogomet. Na dobrom smo putu da jednu sezonu koja je bila uspješna pretvorimo u upropaštenu na jedan vrlo loš način, srećom već smo puno toga riješili prije korone. Jednostavno, nije dobro. Moramo se vratiti svi na nulu i krenuti ispočetka jer na ovaj način vrlo brzo ćemo svi biti nezadovoljni, nesretni i tužni jer nam kreće i Europa, kazao je Mamić nakon utakmice u Puli.

Istra 1961 je utakmicom protiv Dinama počela završio dio priprema za kvalifikacije protiv Orijenta 1919, u zadnjem kolu igra u Rijeci.

Osim osvojenog boda u utakmici protiv Dinama nekoliko se igrača očistilo od kartona prije Orijenta 1919.

- Opet moram ponoviti tezu koju sam već više puta govorio u osvrtu na odigranu utakmicu, a to je da je i ovom prilikom mislim da nismo osvojili više bodova od onoga što smo zaslužili. Mi moramo nastaviti našu pripremu za ono što je najvažnije, a to je doigravanje za Prvu HNL. Igra protiv Dinama je ohrabrujuća, kao i pristup, a tako moramo i nastaviti i u Rijeci, i potom u utakmicama s Orijentom, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.