ZORAN MAMIĆ

Nikad nisam bio u sličnoj situaciji

Subota, 18. srpnja 2020. 23:56 Napisao/la  SC

Dinamo remizirao s Istrom 1961

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić preuzeo je momčad Dinama prije utakmice protiv Hajduka, u dvama kolima izgubio je derbi (2:3) u Maksimiru, jedva je osvojio (0:0) bod u Puli

- Dugo sam u nogometu i nikad nisam bio u ovakvoj sličnoj situaciji, ni kao igrač, ni kao direktor, ni kao trener. Što god mi napravili, ne izgleda dobro. Bez energije, emocije i strasti, tako se ne može igrati nogomet. Na dobrom smo putu da jednu sezonu koja je bila uspješna pretvorimo u upropaštenu na jedan vrlo loš način, srećom već smo puno toga riješili prije korone. Jednostavno, nije dobro. Moramo se vratiti svi na nulu i krenuti ispočetka jer na ovaj način vrlo brzo ćemo svi biti nezadovoljni, nesretni i tužni jer nam kreće i Europa, kazao je Mamić nakon utakmice u Puli.

Istra 1961 je utakmicom protiv Dinama počela završio dio priprema za kvalifikacije protiv Orijenta 1919, u zadnjem kolu igra u Rijeci.

Osim osvojenog boda u utakmici protiv Dinama nekoliko se igrača očistilo od kartona prije Orijenta 1919.

- Opet moram ponoviti tezu koju sam već više puta govorio u osvrtu na odigranu utakmicu, a to je da je i ovom prilikom mislim da nismo osvojili više bodova od onoga što smo zaslužili. Mi moramo nastaviti našu pripremu za ono što je najvažnije, a to je doigravanje za Prvu HNL. Igra protiv Dinama je ohrabrujuća, kao i pristup, a tako moramo i nastaviti i u Rijeci, i potom u utakmicama s Orijentom, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec.

Tablice omogućuje Sofascore