Rijeka pokušava dovesti Filipa Bradarića, Zdravko Mamić kvari posao Damiru Miškoviću

Nedjelja, 01. veljače 2015. 12:27 Napisao/la  I. V.

Mamić i Mišković sigurno neće licitirati i dizati Bradarićevu cijenu. Mišković održava limit odštetnih iznosa negdje oko  300.000 eura, što je za Mamića sitniš

Filip Bradadić i dalje je realna riječka opacija. Jedno je izvjesno, mladi veznjak  odlazi iz Hajduka, pitanje je gdje. U Ligama petice prijelazni rok traje do 2. veljače, u HNL-u traje do 16. veljače. U Hajduku se još uvijek nadaju unosnom transferu u inozemstvo, cijena od 1,3 milijuna eura nije prevelika za ozbiljne kupce iz najboljih europskih liga. Ako ne bude ništa od inozemnog transfera, Rijeka više nije jedina opcija. Bradarića bi htio i Dinamo, Zdravko Mamić nudi više nego Damir Mišković. 

Mamić i Mišković sigurno neće licitirati i dizati Bradarićevu cijenu, njihova je poslovno-partnerska logika usuglašena od prvog dana Miškovića mandata u Rijeci. Mišković održava limit odštetnih iznosa negdje oko 300.000 eura, što je za Mamića sitniš.

Međutim, Hajduk je Rijeci dužan novac od transfera Anasa Sharbinija u Al Ittihad, ni braća Maloku nisu besplatno iz Rijeke  otišla u Split. Uglavnom, na djelu je klasična priča o visini transfera koju određuje kompenzacija dugova i postotak od budućeg transfera.

Na kraju će ipak odlučivati Filip Bradarić.  

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.