Rijeka pokušava dovesti Filipa Bradarića, Zdravko Mamić kvari posao Damiru Miškoviću

Nedjelja, 01. veljače 2015. 12:27 Napisao/la  I. V.

Mamić i Mišković sigurno neće licitirati i dizati Bradarićevu cijenu. Mišković održava limit odštetnih iznosa negdje oko  300.000 eura, što je za Mamića sitniš

Filip Bradadić i dalje je realna riječka opacija. Jedno je izvjesno, mladi veznjak  odlazi iz Hajduka, pitanje je gdje. U Ligama petice prijelazni rok traje do 2. veljače, u HNL-u traje do 16. veljače. U Hajduku se još uvijek nadaju unosnom transferu u inozemstvo, cijena od 1,3 milijuna eura nije prevelika za ozbiljne kupce iz najboljih europskih liga. Ako ne bude ništa od inozemnog transfera, Rijeka više nije jedina opcija. Bradarića bi htio i Dinamo, Zdravko Mamić nudi više nego Damir Mišković. 

Mamić i Mišković sigurno neće licitirati i dizati Bradarićevu cijenu, njihova je poslovno-partnerska logika usuglašena od prvog dana Miškovića mandata u Rijeci. Mišković održava limit odštetnih iznosa negdje oko 300.000 eura, što je za Mamića sitniš.

Međutim, Hajduk je Rijeci dužan novac od transfera Anasa Sharbinija u Al Ittihad, ni braća Maloku nisu besplatno iz Rijeke  otišla u Split. Uglavnom, na djelu je klasična priča o visini transfera koju određuje kompenzacija dugova i postotak od budućeg transfera.

Na kraju će ipak odlučivati Filip Bradarić.  

Standings provided by Sofascore