RIJEKA - ISTRA 1961 Matjaž Kek: Zadnja utakmica ima drugačiji značaj zbog plemenite geste, a nas zanima rezultat

Petak, 13. svibnja 2016. 20:52 Napisao/la  SC

Nakon utakmice igrači će odmah dobiti slobodno, imat će dosta vremena za rekuperaciju tijekom dvadesetak dana odmora, kaže Kek

Nogometaši Rijeke i Istre u subotu (17) igraju zadnju utakmicu na Rujevici ove sezone. Utakmica nema natjecateljsku draž, ali ima plemenitu namjenu. Prihod s utakmice namjenjen je sanaciji vodotornja u Vukovaru:

- Zadnja utakmica ipak ima drugačiji značaj zbog plemenite geste, a naravno da nas zanima rezultat. Imamo problema s kadrom, za utakmicu otpadaju Močinić i Bradarić zbog kartona i Gavranović, koji je sezonu završio zbog ozljede. Postoji mogućnost da će još neki igrači dobiti odmor, što otvara mogućnost drugim igračima da dobiju veću minutažu. Tko će koliko igrati ovisi o tome s kojim ćemo kadrom raspolagati. Nitko od duže ozlijeđenih igrača nije trenirao ozbiljno, kaže trener Matjaž Kek.

Za većinu igrača utakmica protiv Istre zadnja je obveza:

- Nakon utakmice igrači će odmah dobiti slobodno, imat će dosta vremena za rekuperaciju tijekom dvadesetak dana odmora. Igrači pod terapijom nastavljaju raditi, prije svih tu su Lešković, Matei i Gavranović, mladi Bajić i Gerard moraju puno raditi da bi bili spremni za početak priprema koje počinju 9. lipnja, zaključuje Kek.

Pobjedom protiv Istre ova momčad može postati najuspješnija po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni otkada je trener Matjaž Kek. Na kraju sezone velikih očekivanja bilo bi dobro ostvariti barem zadnje očekivanje.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.