Prva HNL: Osijek preokretom do pobjede u Varaždinu, Mierez dvostruki strijelac

Petak, 26. veljače 2021. 20:03 Napisao/la  SC
Ramon Mierez
Ramon Mierez

U prvoj utakmici 23. kola Prve HNL Osijek je u Varaždinu svladao domaću momčad 3:2.

Glovima Pece i Herrere domaćini su prvih 45 minuta okončali s lijepom prednošću, ali veliko iznenađenje je na kraju ipak izostalo.

Nenad Bjelica na početku drugog dijela u igru je uveo novopridošlog Ivana Santinija i Osječani su velikim pritiskom uspjeli doći do preokreta i nove pobjede.

Prvo je Mierez zatresao mrežu iz kaznenog udarca kojega je izborio Santini, onda se je i Santini upisao na listu strijelaca, da bi preokret zaključio Mierez svojim drugim pogotkom u 79. minuti.

Ovim dvama pogocima Mierez je izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca, u 23 kola postigao je 16 pogodaka.

Varaždin – Osijek 2:3

Strijelci: 1:0 Peco (15), 2:0 Herrera (21), 2:1 Mierez (52-11 m), 2:2 Santini (69), 2:3 Mierez (79).

VARAŽDIN: Horkaš, Urata, Pellumbi, Senić (84 Benko), Čelić, Tkalčić, Peco (49 Petković), Grgec (84 Boban), Đurasek, Postonjski, Herrera (72 Djou).

OSIJEK: Ivušić, Silva (46 Jurčević), Škorić, Lončar, Miloš, Žaper, Jugović (90 Vučković), Bočkaj, Kleinheisler (46 Santini), Bohar (82 Erceg), Mierez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.