NK Osijek dobio dozvolu za treninge u skupinama, traju radovi na izgradnji stadiona

Nedjelja, 19. travnja 2020. 14:50 Napisao/la  SC
NK Osijek dobio dozvolu za treninge u skupinama, traju radovi na izgradnji stadiona

Županijski stožer Civilne zaštite u Osijeku u nedjelju je izdao suglasnost Nogometnom klubu Osijek za održavanje treninga seniorske momčadi u Gradskom vrtu, stoji na službenoj stranici NK-a Osijek.

- Nisam u rodnom Osijeku, no informacije koje do mene dopiru daju mi povoda zaključiti da je svakodnevica u Hrvatskoj teža, rigoroznija, općenito bih rekao kompleksnija nego što je u Mađarskoj. S tim u vezi me posebno raduje, a istovremeno sam i ponosan što je krizni stožer NK Osijek na čelu s direktorom Galićem uspio, koliko mi je poznato, prvi u Hrvatskoj ispuniti sve striktne zahtjeve epidemiološke struke i nadležnih službi. Stoga je naš Klub dobio dopuštenje za grupno treniranje pod strogo definiranim uvjetima na našem stadionu i kompleksu Gradski vrt, kazao je za službenu stranicu predsjednik Osijeka Ivan Meštrović, koji boravi u Budimpešti.

Tijekom pandemija koronavirusa nisu stali radovi na izgradnji novog stadiona, prvog nogometnog stadiona u Hrvatskog koji će zadovoljavati najviše UEFA kriterije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.