NK Osijek dobio dozvolu za treninge u skupinama, traju radovi na izgradnji stadiona

Nedjelja, 19. travnja 2020. 14:50 Napisao/la  SC
NK Osijek dobio dozvolu za treninge u skupinama, traju radovi na izgradnji stadiona

Županijski stožer Civilne zaštite u Osijeku u nedjelju je izdao suglasnost Nogometnom klubu Osijek za održavanje treninga seniorske momčadi u Gradskom vrtu, stoji na službenoj stranici NK-a Osijek.

- Nisam u rodnom Osijeku, no informacije koje do mene dopiru daju mi povoda zaključiti da je svakodnevica u Hrvatskoj teža, rigoroznija, općenito bih rekao kompleksnija nego što je u Mađarskoj. S tim u vezi me posebno raduje, a istovremeno sam i ponosan što je krizni stožer NK Osijek na čelu s direktorom Galićem uspio, koliko mi je poznato, prvi u Hrvatskoj ispuniti sve striktne zahtjeve epidemiološke struke i nadležnih službi. Stoga je naš Klub dobio dopuštenje za grupno treniranje pod strogo definiranim uvjetima na našem stadionu i kompleksu Gradski vrt, kazao je za službenu stranicu predsjednik Osijeka Ivan Meštrović, koji boravi u Budimpešti.

Tijekom pandemija koronavirusa nisu stali radovi na izgradnji novog stadiona, prvog nogometnog stadiona u Hrvatskog koji će zadovoljavati najviše UEFA kriterije.

Tablice omogućuje Sofascore