MAXtv Prva liga: Zadar i Hajduk u ponedjeljak igraju zadnju utakmicu 19. kola

Ponedjeljak, 09. prosinca 2013. 12:03 Napisao/la  SC

Hajduk u Stanovima pokušava isprati gorak okus teškog poraza (0:5) od  Dinama, tremer Igor Tudor uvjeren je da će Hajduk iz svega izaći još bolji

Zadar i Hajduk u ponedjeljak od 18 sati igraju zadnju utakmicu 19. kola MAXtv Prve lige.  Hajduk u Stanovima pokušava isprati gorak okus teškog poraza (0:5) od  Dinama, tremer Igor Tudor uvjeren je da će Hajduk iz svega izaći još bolji.

U Stanovima Tudor izvodi napadačku formaciju s Iluridzeom i Kouassijem u napadu. U sredinu bi možda mogao i Milić, no izglednije je da će povjerenje ipak dobiti Bradarić. Umjesto ozlijeđenog Vršajevića na mjestu desnog beka zaigrat će Mikanović. Hajduk je u oba dvoboja ove sezone slavio protiv Zadrana, a posebno uvjerljiva je bila pobjeda na otvaranju prvenstva, kada je momčad Igora Tudora s 5-1 protutnjala Stanovima.

S druge strane Zadar se nalazi u lošoj seriji koja je kulminirala Kup porazom od Istre na domaćem terenu. Trener Ferdo Milin je nakon te utakmice dao otkaz, da bi se krajem tjedna, na poziv igrača i Uprave kluba ipak odlučio vratiti. Pitanje je kako će sve ove turbulencije utjecati na momčad Zadrana.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.