MAXtv Prva liga: Zadar i Hajduk u ponedjeljak igraju zadnju utakmicu 19. kola

Ponedjeljak, 09. prosinca 2013. 12:03 Napisao/la  SC

Hajduk u Stanovima pokušava isprati gorak okus teškog poraza (0:5) od  Dinama, tremer Igor Tudor uvjeren je da će Hajduk iz svega izaći još bolji

Zadar i Hajduk u ponedjeljak od 18 sati igraju zadnju utakmicu 19. kola MAXtv Prve lige.  Hajduk u Stanovima pokušava isprati gorak okus teškog poraza (0:5) od  Dinama, tremer Igor Tudor uvjeren je da će Hajduk iz svega izaći još bolji.

U Stanovima Tudor izvodi napadačku formaciju s Iluridzeom i Kouassijem u napadu. U sredinu bi možda mogao i Milić, no izglednije je da će povjerenje ipak dobiti Bradarić. Umjesto ozlijeđenog Vršajevića na mjestu desnog beka zaigrat će Mikanović. Hajduk je u oba dvoboja ove sezone slavio protiv Zadrana, a posebno uvjerljiva je bila pobjeda na otvaranju prvenstva, kada je momčad Igora Tudora s 5-1 protutnjala Stanovima.

S druge strane Zadar se nalazi u lošoj seriji koja je kulminirala Kup porazom od Istre na domaćem terenu. Trener Ferdo Milin je nakon te utakmice dao otkaz, da bi se krajem tjedna, na poziv igrača i Uprave kluba ipak odlučio vratiti. Pitanje je kako će sve ove turbulencije utjecati na momčad Zadrana.

Standings provided by Sofascore