MAXTV PRVA LIGA

Split uvjerljivo pobijedio Lokomotivu

Subota, 30. studenog 2013. 21:09 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Split – Lokomotiva 3:0

Nogometaši Splita uvjerljivo su pobijedili Lokomotivu u utakmici 18. kola i još jednom dokazali da su mnogo bolja momčad nego što pokazuje ljestvica. Split je ove sezone u Parku mladeži pobijedio tri vodeće momčadi u ligi (Dinamo, Rijeka, Lokomotiva).

U jednom od boljih izdanja ove sezone, Split je pobijedio rezultatom 3:0. Prvi gol efektnim udarcem postigao je Erceg u 30. minuti, drugi pogodak u 47. minuti postigao je Glumac nakon što je prihvatio loptu koja se odbila od stative po Ercegovu udarcu.

Mate Bilić postigao je treći pogodak za Split u 88. minuti nakon što je Belle ubacio.

Nažalost, utakmicu je obilježila teža ozljeda Glavine, koji ušao u igru u 69. minuti da bi nakon duela u 80. minuti ostao ležati. Iznesen je na nosilima i prebačen u bolnicu.

RNK SPLIT: Zagorac, Ibriks, Galović, Glumac, Rugašević, Dujmović, Vojnović, Belle, Kvesić (od 69. Glavina - od 82. Mršić), Erceg (od 89. Tomašević), Bilić

 

LOKOMOTIVA: Šarlija, Gorupec, Puljić, Mesarić, Bručić, Mrzljak (od 46. Pavičić), Trebotić (od 57. Pajač), Šovšić, Pjaca, Peko (od 57. Šitum), Budimir

Utakmica 18. kola: Split – Lokomotiva 3:0 (Erceg 30, Glumac 47, Bilić 88)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.