MAXtv Prva liga: Split pobijedio u Kranjčevićevoj, Zagreb od 9. minute igrao bez Gabrijela Bobana

Petak, 13. ožujka 2015. 20:11 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Zagreb - Split 1:2 


Nogometaši Splita pobijedili su Zagreb u Kranjčevićevoj rezultatom 2:1. Od 9. minute gosti su igrali s igračem više nakon što je Gabrijel Boban dobio izravni crveni karton zbog nasrtaja na Barbarića. Nervoznoj reakciji prethodio je sudar Zagorca i Brune Bobana, vratar Splita u letu je pomeo Bobana, sudac se nije oglasio.

U 17. minuti Mršić je sa 17 metara pogodio lijevu Livakovićevu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu - 0:1. Split do odmora nije ostavio dojam momčadi koja ima igrača više, naprotiv. Najbolju priliku na utakmici gledatelji su vidjeli na početku, kada su obje momčadi bile kompletne. Cikalleshi je u 3. minuti iz poluvoleja naciljao desni kut, Livaković je pravodobno reagirao.

U 25. minuti Kolinger je iskoristio uspavanost gostujuće obrane i čuvara Barbarića, te loptu nogom skrenuo u mrežu nakon ubačaja iz kuta - 1:1.

U drugom dijelu Split je bio bolji taman za jedan pogodak, koji je postigao Bagarić nakon Radotićeva proigravanja - 1:2.

ZAGREB: Livaković, Musa, Kolinger, Šulc, Šehić (64 Muić), Jurendić, Stepčić, B. Boban (64. Jurilj), Krovinović, Medić (38 Mudražija), G. Boban

SPLIT: Zagorac, Radotić, Galović, Barbarić, Glavina, Kvesić, Mršić (73 Rog), Vidović, Bagarić, Erceg (93 Rugašević), Cikalleshi (80 Roce)

Utakmica 25. kola: Zagreb - Split 1:2 (Kolinger 25/Mršić 17, Bagarić 58)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.