MAXtv Prva liga: Split pobijedio u Kranjčevićevoj, Zagreb od 9. minute igrao bez Gabrijela Bobana

Petak, 13. ožujka 2015. 20:11 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Zagreb - Split 1:2 


Nogometaši Splita pobijedili su Zagreb u Kranjčevićevoj rezultatom 2:1. Od 9. minute gosti su igrali s igračem više nakon što je Gabrijel Boban dobio izravni crveni karton zbog nasrtaja na Barbarića. Nervoznoj reakciji prethodio je sudar Zagorca i Brune Bobana, vratar Splita u letu je pomeo Bobana, sudac se nije oglasio.

U 17. minuti Mršić je sa 17 metara pogodio lijevu Livakovićevu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu - 0:1. Split do odmora nije ostavio dojam momčadi koja ima igrača više, naprotiv. Najbolju priliku na utakmici gledatelji su vidjeli na početku, kada su obje momčadi bile kompletne. Cikalleshi je u 3. minuti iz poluvoleja naciljao desni kut, Livaković je pravodobno reagirao.

U 25. minuti Kolinger je iskoristio uspavanost gostujuće obrane i čuvara Barbarića, te loptu nogom skrenuo u mrežu nakon ubačaja iz kuta - 1:1.

U drugom dijelu Split je bio bolji taman za jedan pogodak, koji je postigao Bagarić nakon Radotićeva proigravanja - 1:2.

ZAGREB: Livaković, Musa, Kolinger, Šulc, Šehić (64 Muić), Jurendić, Stepčić, B. Boban (64. Jurilj), Krovinović, Medić (38 Mudražija), G. Boban

SPLIT: Zagorac, Radotić, Galović, Barbarić, Glavina, Kvesić, Mršić (73 Rog), Vidović, Bagarić, Erceg (93 Rugašević), Cikalleshi (80 Roce)

Utakmica 25. kola: Zagreb - Split 1:2 (Kolinger 25/Mršić 17, Bagarić 58)

Standings provided by Sofascore