MAXtv  PRVA LIGA

Lokomotiva pobjedom preuzela vodstvo na ljestvici

Ponedjeljak, 29. srpnja 2013. 22:18 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Lokomotiva - Slaven Belupo 1:0

MAXtv Prva liga – 3. kolo

 

LOKOMOTIVA – SLAVEN BELUPO 1:0

 

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 600

 

Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac)

 

Strijelac: 1:0 Mesarić (86)

 

LOKOMOTIVA: Picak, Matas, Barbarić, Mesarić, Bručić, Mišić (68 Martinac), Trebotić, Plum, Chago, Šitum (90+1 Mrzljak), Pjaca (79 Pajač)

 

SLAVEN BELUPO: Rodić, Melnjak, Gregurina, Henrique, Čanađija, Brlek, Glavica (82 Rak), Filipović, Delić (64 Novinić), Fuštar (23 Bagarić)

 

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Slaven Belupo rezultatom 1:0 i preuzeli vodstvo na ljestvici s maksimalnih 9 bodova. Pogodak odluke dogodio se u samoj završnici, u 86. minuti Mesarić je na točan ubačaj zdesna reagirao kao rasni strijelac i odmjerenim udarcem glavom loptu lagano poslao u lijevi Rodićev kut – 1:0.

 

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj dugo lomila otpor gostiju, koji su u prvom dijelu utakmice u nekoliko situacija pokazali da imaju daleko više potencijala nego što rezultati ukazuju. Nekoliko su puta gosti zaprijetili, a najbolju priliku propustio je Melnjak, kojemu je Picak obranio udarac s 13 metara.

 

U drugom dijelu uglavnom ravnopravne utakmice Lokomotiva je ostavila nešto bolji dojam, ali pravih prilika nije bilo sve dok se nije ukazao Mesarić.

  

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.