MAXtv  PRVA LIGA

Lokomotiva pobjedom preuzela vodstvo na ljestvici

Ponedjeljak, 29. srpnja 2013. 22:18 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Lokomotiva - Slaven Belupo 1:0

MAXtv Prva liga – 3. kolo

 

LOKOMOTIVA – SLAVEN BELUPO 1:0

 

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 600

 

Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac)

 

Strijelac: 1:0 Mesarić (86)

 

LOKOMOTIVA: Picak, Matas, Barbarić, Mesarić, Bručić, Mišić (68 Martinac), Trebotić, Plum, Chago, Šitum (90+1 Mrzljak), Pjaca (79 Pajač)

 

SLAVEN BELUPO: Rodić, Melnjak, Gregurina, Henrique, Čanađija, Brlek, Glavica (82 Rak), Filipović, Delić (64 Novinić), Fuštar (23 Bagarić)

 

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Slaven Belupo rezultatom 1:0 i preuzeli vodstvo na ljestvici s maksimalnih 9 bodova. Pogodak odluke dogodio se u samoj završnici, u 86. minuti Mesarić je na točan ubačaj zdesna reagirao kao rasni strijelac i odmjerenim udarcem glavom loptu lagano poslao u lijevi Rodićev kut – 1:0.

 

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj dugo lomila otpor gostiju, koji su u prvom dijelu utakmice u nekoliko situacija pokazali da imaju daleko više potencijala nego što rezultati ukazuju. Nekoliko su puta gosti zaprijetili, a najbolju priliku propustio je Melnjak, kojemu je Picak obranio udarac s 13 metara.

 

U drugom dijelu uglavnom ravnopravne utakmice Lokomotiva je ostavila nešto bolji dojam, ali pravih prilika nije bilo sve dok se nije ukazao Mesarić.

  

Standings provided by Sofascore