MAXtv Prva liga: Istra 1961 i Lokomotiva podjelili bodove u susretu nabijenom tenzijama

Petak, 27. veljače 2015. 20:10 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 1:1

MAXtv Prva liga - 23. kolo

ISTRA 1961 - LOKOMOTIVA 1:1

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja 1.500

Sudac: Mario Zebec (Varaždin)

Strijelci: 1:0 Tomić (23) 1:1 Kolar (88)

Žuti kartoni: Špehar, Matoš, Pamić, Jo (Istra 1961) Prenga, Perić, Bartolec, Leko (Lokomotiva)

Crveni karton: Leko (90+3 - drugi žuti)

ISTRA 1961: Brkić, Gregov, Obšivač, Franjić (90 Radonjić), Špehar (73 Vukman), Matoš, Pavlović, Tomić (66 Jordan), Pamić, Heister, Jo

LOKOMOTIVA: Sluga, Bartolec, Šovšić, Begonja (46 Marić), Bručić, Perić, Prenga, Kolar (90 Mamić), Andrijašević, Leko, Gržan (66 Rukavina)

Neodlučenim rezultatom između Istre 1961 i Lokomotive u Puli je otvoreno dvadeset i treće kolo nacionalnog nogometnog prvenstva. Glavna je vijest da ovoga puta nije bilo preokreta rezultata kao u većini međusobnih utakmica, ali ostali se popratni događaji nisu mijenjali. Malo su prijetili jedni, malo drugi, no obje se momčadi na kraju moraju zadovoljiti s bodom.

Istra je povela u 23. minuti. Zabio je Dario Tomić nakon što su dupli pas odigrali Jo i Pavlović na desnoj strani u visini suparničkog kaznenog prostora. Jo je dubinskom loptom pronašao Tomića koji loptu u padu posprema u mrežu za 1:0. Lokomotiva je prijetila do tada, no domaćin je nakon pogotka uspostavio ritam na terenu. Nastavak je ponudio još zanimljiviju sliku, Pulljani su u 57. minuti nakon udarca Joa pogodili gredu, imali i još nekoliko iznimnih prilika za pogodak, no do njega nisu došli.

U smiraju utakmice momčad Igora Pamića ostala je kažnjena. Marko Kolar postavio je na konačnih 1:1 zabivši iz polukontre nakon što je driblingom savladao domaćeg stopera Gregova. I jedni i drugi mogli su u sudačkoj nadoknadi zabiti pogodak, a dogodio se crveni karton za Lokomotivu. Zaradio ga je Jerlko Leko, nakon odugovlačenja s izvođenjem kornera. Leke tako neće biti u dvoboju sljedećeg kola kada Lokomotiva dočekuje Rijeku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.