MAXtv Prva liga: Dinamo očekivano pobijedio Zadar u zadnjoj utakmici polusezone

Nedjelja, 15. prosinca 2013. 17:05 Napisao/la  SC

Utakmica 20. kola: Dinamo - Zadar 3:1. Kada  je u 32. minuti Soudani praktično s crte ugurao loptu u mrežu, utakmica je bila riješena

MAXtv Prva liga - 20. kolo

 DINAMO - ZADAR 3:1

Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 1500

Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)

Strijelci: 1:0 Soudani (32), 2:0  Čop (41), 3:0  Čop (63), 3:1  Tadić (65)

DINAMO: Sandomierski, Leko, Addy, Ćalušić, Lima, Sare, Soudani (77 Fernandes), Ademi, Brozović, Halilović (87 Brodić), Čop (64 Beqiraj)

ZADAR: Gluić, Bašić, Jerbić, Con, Neretljak, Hrgović (82 Blažević), Sarić, Boljat (46 Bilaver), Begonja, Heister (56 Čirjak), Tadić

Nogometaši Dinama završili su prvi dio sezonu u HNL-u očekivanom pobjedom protiv Zadra. Dinamo je bio nadmoćniji tijekom cijeloga susreta, već se u prvih desetak minuta dvaput (Ademi) tresao okvir zadarskih vratiju. Nešto više od pola sata trebalo je Dinamu da prelomi utakmicu, a kada  je u 32. minuti Soudani praktično s crte ugurao loptu u mrežu nakon prizmenog Lekina ubačaja, utakmica je bila riješena. Dva Čopova pogotka dogodila se u očekivanom raspletu utakmice.

Momčad poput zadarske nema kvalitetu da bi se mogla vratiti u utakmicu protiv Dinama, iako je Tadić kod 0:0 imao dvije izgledne prilike. Na kraju  je Tadić iskoristio dar nakon što je Sandomierski odbio loptu i postigao pogodak za 3:1 kojim je nagrađena hrabra igra Zadrana.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.