MAXtv Prva liga: Dinamo lako do novih bodova u Zaprešiću, modri riješili utakmicu do poluvremena

Četvrtak, 04. svibnja 2017. 19:54 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Inter - Dinamo 0:3

MAXtv Prva liga - 32. kolo

INTER - DINAMO 0:3

Stadion u Zaprešiću. Gledatelja: 971

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 0:1 Hodžić (17), 0:2 Soudani (29), 0:3 Antolić (58)

INTER: Čović, Begić, Filipović, Komorski, Mesfin (46 Mikulić), Šarić, Postonjski (84 Zulim), Mujagić, Puljić, Polizzi (59 Šiljić), Kolar

DINAMO: Zagorac, Stojanović, Perić, Lešković, Soldo, Moro, Antolić, Soudani (78 Machado), Gojak (86 Guilherme), Olmo, Hodžić (70 Ćorić)

Dinamo je prvu priliku imao u 5. minuti. Dani Olmo je dobio loptu na lijevoj strani, te sa šest metara snažnim udarcem zatresao gredu. Dinamo je poveo u 17. minuti.

Lešković je dubinski proigrao Hodžića koji se izborio za poziciju pokraj Komorskog, pa preciznim udarcem kroz noge vratara Čoviću zabio za 1:0. Zaprešićane je okvir gola spasio i u 27. minuti. Antolić je ubacio iz kornera, Soudani glavom pogodio gredu.

Soudani je iz slične situacije samo dvije minute kasnije zabio za 2:0. Antolić je sada ubacio iz slobodnog udarca, a Soudani glavom matirao Čovića.

Zaprešićani su do prve prigode stigli u 31. minuti kada je Begić s desne strane prizemno tukao, Zagorac obranio njegov udarac.

Kombinacija Lešković - Hodžić uspješno je proradila i u 38. minuti, no sada je udarac modrog napadača otišao visoko preko gola.

Danijel Zagorac upisao je dvije dobre obrane početkom drugoga dijela. Vratar Dinama prvo je zaustavio dalekometni pokušaj Puljića, a onda skinuo i zicer Kolaru.

Dinamo je vrlo brzo uzvratio, preko Antolića stigao do trećeg pogotka. Kapetan modrih sve je napravio sam, prošetao se kroz obranu domaće momčadi i lakoćom matirao Čovića.

Inter je u finišu utakmice još jednom zaprijetio preko Puljića, ali njegov pokušaj iz slobodnog udarca obranio je Zagorac.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.