MAXtv Prva liga: Dinamo lako do novih bodova u Zaprešiću, modri riješili utakmicu do poluvremena

Četvrtak, 04. svibnja 2017. 19:54 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Inter - Dinamo 0:3

MAXtv Prva liga - 32. kolo

INTER - DINAMO 0:3

Stadion u Zaprešiću. Gledatelja: 971

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 0:1 Hodžić (17), 0:2 Soudani (29), 0:3 Antolić (58)

INTER: Čović, Begić, Filipović, Komorski, Mesfin (46 Mikulić), Šarić, Postonjski (84 Zulim), Mujagić, Puljić, Polizzi (59 Šiljić), Kolar

DINAMO: Zagorac, Stojanović, Perić, Lešković, Soldo, Moro, Antolić, Soudani (78 Machado), Gojak (86 Guilherme), Olmo, Hodžić (70 Ćorić)

Dinamo je prvu priliku imao u 5. minuti. Dani Olmo je dobio loptu na lijevoj strani, te sa šest metara snažnim udarcem zatresao gredu. Dinamo je poveo u 17. minuti.

Lešković je dubinski proigrao Hodžića koji se izborio za poziciju pokraj Komorskog, pa preciznim udarcem kroz noge vratara Čoviću zabio za 1:0. Zaprešićane je okvir gola spasio i u 27. minuti. Antolić je ubacio iz kornera, Soudani glavom pogodio gredu.

Soudani je iz slične situacije samo dvije minute kasnije zabio za 2:0. Antolić je sada ubacio iz slobodnog udarca, a Soudani glavom matirao Čovića.

Zaprešićani su do prve prigode stigli u 31. minuti kada je Begić s desne strane prizemno tukao, Zagorac obranio njegov udarac.

Kombinacija Lešković - Hodžić uspješno je proradila i u 38. minuti, no sada je udarac modrog napadača otišao visoko preko gola.

Danijel Zagorac upisao je dvije dobre obrane početkom drugoga dijela. Vratar Dinama prvo je zaustavio dalekometni pokušaj Puljića, a onda skinuo i zicer Kolaru.

Dinamo je vrlo brzo uzvratio, preko Antolića stigao do trećeg pogotka. Kapetan modrih sve je napravio sam, prošetao se kroz obranu domaće momčadi i lakoćom matirao Čovića.

Inter je u finišu utakmice još jednom zaprijetio preko Puljića, ali njegov pokušaj iz slobodnog udarca obranio je Zagorac.

Standings provided by Sofascore