RIJEKA - DINAMO 0:2 Mario Cvitanović sretan čovjek, Tomislav Svetina najavio povratak titule prvaka

Petak, 11. kolovoza 2017. 23:44 Napisao/la  SC

Nema euforije, ovo je tek početak priče, kaže Cvitanović


Mario Cvitanović ušao je u povijest riječkog nogometa kao prvi trener koji je pobijedio Rijeku na Rujevici:

- Sretan sam čovjek!  Sretan prije svega što sam bio dio spektakla i derbija europske razine, ali i zato jer sam vidio ono što sam tražio od igrača, a to je da budu sretni prije početka, tijekom i nakon utakmice te da učine sve navijače Dinama sretnima. Svaka utakmica nosi svoje zahtjeve, ali stil i automatizmi moraju biti prepoznatljivi. Nema euforije, ovo je tek početak priče. Nikad neću isticati pojedince, važna je samo ekipa.  Želio bih da svi hratski klubovi uspiju u europskim utakmicama, bilo bi to velika stvar za HNL. Rijeci od srca želim sve najbolje u Pireju, rekao je trener Dinama.

- Bila je to teška utakmica, ali hvala Bogu, zasluženo smo pobijedili. Ne znam je li ovo moja najbolja utakmica u dresu Dinama, ali pun sam samopouzdanja, kazao je dvostruki strijelac Junior Fernandes i pojasnio svoj status u klubu pred istek ugovora:

- Ne znam, samo sam fokusiran na iduću utakmicu. Želio bih ostati u Dinamu, pozivam sve navijače na utakmicu protiv Skenderbeua, kaže Fernandes.

- Ovo je korak prema povratku naslova u Maksimir. Nismo zadovoljni sa sedam bodova iz tri derbija. Htjeli smo svih devet. Da je suđenje u Osijeku bilo bolje, imali bismo toliko. Puno nam znači ova pobjeda, izgledamo kao prava momčad, a ne kao 11 pojedinaca na terenu i to je velika zasluga trenera Cvitanovića, rekao je direktor Tomislav Svetina.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.