Atiemwen u Lokomotivi, Rijeka i Hajduk opet dobili dostojnog konkurenta

Srijeda, 12. veljače 2020. 10:29 Napisao  I. V.

Možda ljubav između čelnika klubova Mamića i Šikića više nije onako intezivna kao nekada, ali suradnja između Dinama i Lokomotive postaje sve intezivnija

Zdravko Mamić i Božo Šikić
Zdravko Mamić i Božo Šikić Foto: www.slobodnadalmacija

Iyayi Belive Atiemwen (24) novi je napadač Lokomotive.

Nastavlja se suradnja sestrinskih klubova, Lokomotiva je u nastavku sezone jača za dvojicu igrača Dinama (Atiemwen, Lešković), Fran Karačić i Lirim Kastrati ostali su u Lokomotivi nakon što su potpisali za Dinamo.

Zdravko Mamić prvo je Lokomotivu iz treće uveo u prvu ligu, zatim je Lokomotivu promovirao u jedan od vodećih kluba koji je u sezoni 2012/13 postala doprvak.

U praksi dvije Mamićeve momčadi završile su se sezonu na prvom i drugom mjestu.

Svojedobno je vođenje Lokomotive prepustio prisnom prijatelju Božidaru Šikiću, koji se naizgled oteo kontroli kada je Mamić počeo gubiti pravosudni proces i utjecaj u HNS-u.

Nakon što je Mamić nepravomoćno osuđen, a Lokomotiva podržala kandidaturu predsjednika županijskog saveza Tomislava Svetinu, izgledalo je da je pukla ljubav između Mamića i Šikića.

Možda ljubav između čelnika Dinama i Lokomotive više nije onako intezivna kao nekada, ali jačanje inteziteta suradnje između dva kluba ukazuje da su Rijeka i Hajduk dobili dostojnog konkurenta u borbi za drugo mjesto.

Lokomotiva je u nastavku sezone prvo pobijedila Rijeku, a onda izgubila od Hajduka nakon što je potpuno nadigrala splitsku momčad na Poljudu.

Lešković i Atiemwen tek trebaju početi igrati za Lokomotivu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.