Ivan Katalinić, trener Slavena Belupa: Mislim da je moja pozicija čvrsta, opredijelili smo se za mlade

Nedjelja, 18. kolovoza 2013. 13:11 Napisao/la  SC

Stadion na Poljudu (19): Hajduk - Slaven Belupo. Ne možemo se mi vaditi na Hajduku, uostalom Slaven baš nikad nije svladao Hajduk u Poljudu, kaže Katalinić

Ivan Katalinić na Poljudu! Trofejni vratar i trener Hajduka u nedjelju ne dolazi u goste, Katalinić će od 19 sati sjediti na gostujućoj klupi. Hajduk igra protiv Slavena Belupa kojemu početkom sezone nije baš krenulo…

 

- Nisam ni ja veseo rezultatima, kako bih bio kad je start moga Slavena stvarno razočaravajući za navijače. Naročito s bodovnog aspekta.  Fale nam četiri boda, da smo dvije kod kuće dobili umjesto što smo remizirali protiv Hrvatskog dragovoljca i Istre bio bi to uredan start. Protiv Dragovoljca primimo gol u 92. minuti za izjednačenje, a protiv Istre smo bili baš bolji i zaslužili po igri sva tri boda, ali eto... Da imamo šest, a ne dva boda bila bi to druga priča. Da ne govorim da smo u gostima bili blizu bodu protiv vodeće Lokomotive, zabili su nam ga u 86. minuti..., kaže Katalinić za Slobodnu Dalmaciju.

Ispada da je Hajduk prilika za vađenje?

 

- Ne možemo se mi vaditi na Hajduku, uostalom Slaven baš nikad, ali nikad koliko ja znam, u 16 godina prve lige nije svladao Hajduka u Poljudu! Mi dolazimo odigrati najbolje što možemo i to otvoreno. Nadigravat ćemo se, izlaziti u napad, to je sigurno.

 


Kad ne ide, prvi su na udaru treneri?

- Ja mislim da stojim čvrsto jer je to pitanje opredjeljenja. Dogovoreno je da idemo naprijed s mladima, to je jedina Slavenova budućnost. Uprava je zadovoljna kako smo igrali protiv Istre. Porazi mi silno smetaju... Nije slučajno da je Slaven i prije mene u dugom nizu utakmica upisao samo jednu pobjedu, zaključuje Katalinić.


Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.