Ivan Katalinić, trener Slavena Belupa: Mislim da je moja pozicija čvrsta, opredijelili smo se za mlade

Nedjelja, 18. kolovoza 2013. 13:11 Napisao/la  SC

Stadion na Poljudu (19): Hajduk - Slaven Belupo. Ne možemo se mi vaditi na Hajduku, uostalom Slaven baš nikad nije svladao Hajduk u Poljudu, kaže Katalinić

Ivan Katalinić na Poljudu! Trofejni vratar i trener Hajduka u nedjelju ne dolazi u goste, Katalinić će od 19 sati sjediti na gostujućoj klupi. Hajduk igra protiv Slavena Belupa kojemu početkom sezone nije baš krenulo…

 

- Nisam ni ja veseo rezultatima, kako bih bio kad je start moga Slavena stvarno razočaravajući za navijače. Naročito s bodovnog aspekta.  Fale nam četiri boda, da smo dvije kod kuće dobili umjesto što smo remizirali protiv Hrvatskog dragovoljca i Istre bio bi to uredan start. Protiv Dragovoljca primimo gol u 92. minuti za izjednačenje, a protiv Istre smo bili baš bolji i zaslužili po igri sva tri boda, ali eto... Da imamo šest, a ne dva boda bila bi to druga priča. Da ne govorim da smo u gostima bili blizu bodu protiv vodeće Lokomotive, zabili su nam ga u 86. minuti..., kaže Katalinić za Slobodnu Dalmaciju.

Ispada da je Hajduk prilika za vađenje?

 

- Ne možemo se mi vaditi na Hajduku, uostalom Slaven baš nikad, ali nikad koliko ja znam, u 16 godina prve lige nije svladao Hajduka u Poljudu! Mi dolazimo odigrati najbolje što možemo i to otvoreno. Nadigravat ćemo se, izlaziti u napad, to je sigurno.

 


Kad ne ide, prvi su na udaru treneri?

- Ja mislim da stojim čvrsto jer je to pitanje opredjeljenja. Dogovoreno je da idemo naprijed s mladima, to je jedina Slavenova budućnost. Uprava je zadovoljna kako smo igrali protiv Istre. Porazi mi silno smetaju... Nije slučajno da je Slaven i prije mene u dugom nizu utakmica upisao samo jednu pobjedu, zaključuje Katalinić.


Standings provided by Sofascore