GORAN TOMIĆ Da vidite što Sammir radi na treninzima?! To je čudo od nogometaša!

Nedjelja, 31. svibnja 2020. 14:47 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Goran Tomić prema vlastitom priznanju ostvario je najveći uspjeh u karijeri, kada se Lokomotiva pobjedom (3:1) protiv Slavena Belupa plasirala u finale Kupa.

- Do sad sam uvijek imao težak posao gdje god sam bio. Te spasi ovoga od ispadanja, te spasi onoga. Šibenik, Istra, klubovi u Kini. Uvijek je bila neka borba za ostanak. To su sve bili također veliki uspjesi, ali ovo je ipak drukčije, jer se boriš za trofej, a ne da ostaneš u ligi. Presretan sam, cijela momčad je sretna, kaže Tomić za Index.

Trener Lokomotive povukao je ključne poteze u drugom poluvremenu utakmice, kada je u igri poslao Jakića, strijelca Tolića i dvostrukog asistenta Sammira.

- Sammir nije uopće trenirao, jer ga je mučila tetiva, spojio je možda pet dana zajedničkog treninga. No, imao je ogromnu želju da zaigra, razgovarali smo i dogovorili se da će ući u drugom dijelu. Mogu samo misliti kakav je bio i kako je s njim bilo raditi kada je bio u naponu snage. To je čudo kakav je to nogometaš. Da ga vidite što radi na treninzima?! Ja stanem i divim mu se, rekao je Tomić.

Lokomotiva do kraja sezone u HNL-u može poremetit planove Rijeci, Hajduku i Osijeku:

- Mi do kraja sezone možemo igrati potpuno neopterećeno. Svi konkurenti imaju golemi imperativ rezultata i to je naš najveći adut. Ulaskom u finale Kupa dobili smo veliki vjetar u leđa i jako puno samopouzdanja. To možemo i moramo iskoristiti do kraja sezone, smatra Tomić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.