GORAN TOMIĆ Da vidite što Sammir radi na treninzima?! To je čudo od nogometaša!

Nedjelja, 31. svibnja 2020. 14:47 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Goran Tomić prema vlastitom priznanju ostvario je najveći uspjeh u karijeri, kada se Lokomotiva pobjedom (3:1) protiv Slavena Belupa plasirala u finale Kupa.

- Do sad sam uvijek imao težak posao gdje god sam bio. Te spasi ovoga od ispadanja, te spasi onoga. Šibenik, Istra, klubovi u Kini. Uvijek je bila neka borba za ostanak. To su sve bili također veliki uspjesi, ali ovo je ipak drukčije, jer se boriš za trofej, a ne da ostaneš u ligi. Presretan sam, cijela momčad je sretna, kaže Tomić za Index.

Trener Lokomotive povukao je ključne poteze u drugom poluvremenu utakmice, kada je u igri poslao Jakića, strijelca Tolića i dvostrukog asistenta Sammira.

- Sammir nije uopće trenirao, jer ga je mučila tetiva, spojio je možda pet dana zajedničkog treninga. No, imao je ogromnu želju da zaigra, razgovarali smo i dogovorili se da će ući u drugom dijelu. Mogu samo misliti kakav je bio i kako je s njim bilo raditi kada je bio u naponu snage. To je čudo kakav je to nogometaš. Da ga vidite što radi na treninzima?! Ja stanem i divim mu se, rekao je Tomić.

Lokomotiva do kraja sezone u HNL-u može poremetit planove Rijeci, Hajduku i Osijeku:

- Mi do kraja sezone možemo igrati potpuno neopterećeno. Svi konkurenti imaju golemi imperativ rezultata i to je naš najveći adut. Ulaskom u finale Kupa dobili smo veliki vjetar u leđa i jako puno samopouzdanja. To možemo i moramo iskoristiti do kraja sezone, smatra Tomić.

Tablice omogućuje Sofascore