Goran Tomić: Velika očekivanja imamo već od utakmice protiv Rijeke

Subota, 07. studenog 2020. 23:41 Napisao/la  SC

Rijeka u nedjelju (17.05) na Rujevici igra protiv momčadi Lokomotive koja nema puno veze s momčadi Lokomotive koja je pobijedila (1:0) Rijeku u 2. kolu

Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka u nedjelju (17.05) na Rujevici igra protiv momčadi Lokomotive koja nema puno veze s momčadi Lokomotive koja je pobijedila (1:0) Rijeku u 2. kolu.

Tada je Lokomotiva igrala u takvom sastavu da je pobjeda protiv Rijeke bila veliko iznenađenje.

- Zadnje su utakmice dokaz kako rastemo, mi smo i dalje momčad u slaganju, nestrpljivo očekujemo reprezentativnu pauzu. Velika očekivanja imamo već od dvoboja s Rijekom, ali bismo poslije pauze mogli biti pravi. Rijeka igra na dva fronta, što je dosta teško i zahtjevno, ali Rijeka je na svojoj Rujevici uvijek - Rijeka. Mi ćemo tražiti svoju priliku za iznenađenje, u situaciji smo u kojoj nam svugdje trebaju bodovi, kaže trener Lokomotive Goran Tomić za 24sata.

Na Rujevici će Lokomotiva biti jača za Pivarića, Kolingera, Kovačevića, Acquaha, od zadnje utakmice protiv Rijeke u sastavu Lokomotive pojavili su se novi igrači (Chaija, Malikji, Tahiraj)

- Uvjeren sam da smo pogodili s ovim igračima, oni posljednjih mjeseci nisu imali kontinuitet i sad rastu. Evo, Chaija je u pola sata protiv Dinama pokazao kvalitetu, bit će nam oni od velike koristi, naglašava Tomić.

Protiv Rijeke neče igrati najveća klupska zvijezda, Grk Kyriakos Papadopoulos:

- On će poslije reprezentativne stanke konkurirati za utakmice, vjerujem da će biti s nama već protiv Varaždina. Njegovo mentalno stanje je fantastično, on bi volio igrati u Rijeci, ali nije vrijeme. Iza njega je velika pauza. Srce bi htjelo, a tijelo ne da. Trenira s nama, vidi se da je pravi igrač. U njemu smo dobili lidera, to je igrač s gardom, pun je energije, vodi našu momčad, priča, glasan je na terenu, zaključuje Tomić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.