Goran Tomić: Velika očekivanja imamo već od utakmice protiv Rijeke

Subota, 07. studenog 2020. 23:41 Napisao/la  SC

Rijeka u nedjelju (17.05) na Rujevici igra protiv momčadi Lokomotive koja nema puno veze s momčadi Lokomotive koja je pobijedila (1:0) Rijeku u 2. kolu

Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka u nedjelju (17.05) na Rujevici igra protiv momčadi Lokomotive koja nema puno veze s momčadi Lokomotive koja je pobijedila (1:0) Rijeku u 2. kolu.

Tada je Lokomotiva igrala u takvom sastavu da je pobjeda protiv Rijeke bila veliko iznenađenje.

- Zadnje su utakmice dokaz kako rastemo, mi smo i dalje momčad u slaganju, nestrpljivo očekujemo reprezentativnu pauzu. Velika očekivanja imamo već od dvoboja s Rijekom, ali bismo poslije pauze mogli biti pravi. Rijeka igra na dva fronta, što je dosta teško i zahtjevno, ali Rijeka je na svojoj Rujevici uvijek - Rijeka. Mi ćemo tražiti svoju priliku za iznenađenje, u situaciji smo u kojoj nam svugdje trebaju bodovi, kaže trener Lokomotive Goran Tomić za 24sata.

Na Rujevici će Lokomotiva biti jača za Pivarića, Kolingera, Kovačevića, Acquaha, od zadnje utakmice protiv Rijeke u sastavu Lokomotive pojavili su se novi igrači (Chaija, Malikji, Tahiraj)

- Uvjeren sam da smo pogodili s ovim igračima, oni posljednjih mjeseci nisu imali kontinuitet i sad rastu. Evo, Chaija je u pola sata protiv Dinama pokazao kvalitetu, bit će nam oni od velike koristi, naglašava Tomić.

Protiv Rijeke neče igrati najveća klupska zvijezda, Grk Kyriakos Papadopoulos:

- On će poslije reprezentativne stanke konkurirati za utakmice, vjerujem da će biti s nama već protiv Varaždina. Njegovo mentalno stanje je fantastično, on bi volio igrati u Rijeci, ali nije vrijeme. Iza njega je velika pauza. Srce bi htjelo, a tijelo ne da. Trenira s nama, vidi se da je pravi igrač. U njemu smo dobili lidera, to je igrač s gardom, pun je energije, vodi našu momčad, priča, glasan je na terenu, zaključuje Tomić.

Tablice omogućuje Sofascore