ZORAN MAMIĆ

Poštujem odluku, odradit ću kaznu

Petak, 19. ožujka 2021. 20:14 Napisao/la  SC

Nakon toga želim normalno živjeti

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić prvi put je progovorio za medije nakon pravomoćne presude, bivši trener Dinama mora u zatvor jer je oštetio Dinamo:

- Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, da li postoji mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim nakon toga normalno živjeti. Ja se i dalje ne osjećam krivim, poštujem odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluče, tako će biti, rekao je Mamić za RTL dan nakon jedne od najvećih pobjeda Dinama u klupskoj povijesti.

- Fantastična utakmica! Nivo igre Dinamove momčadi bio je fenomenalan, bila je to velika pobjeda i sigurno da sam ponosan na cijeli stručni stožer, klub. I na sebe, također, jer do prije tri dana bio sam trener te momčadi. I nisam nestao, bio sam i jesam u kontaktu s njima, pa mi smo to pripremali danima unaprijed. Eto, ponos i sreća. Da mi je netko rekao 3:0 prije utakmice? Mi svi smo to morali vjerovati. Ipak je Tottenham imao 2:0 iz prve utakmice, a Mourinho je taj koji igra na rezultat i sve to ima određenu težinu, ali da, mi smo vjerovali i to je pokazao konačni rezultat, kazao je Mamić.

Je li vidio Mourinha?

- Vidjeli smo se poslije utakmice. Mourinho je u izjavama za engleske medije dao veliko priznanje klubu, govori Mamić koji je ovako prognozirao ishod dvoboja s Villarrealom:

- To je fantastična ekipa, jedna od najboljih momčadi, međutim mi smo pokazali da možemo s najboljima. Moramo se dobro pripremiti za utakmicu, napraviti dobar rezultat i idemo izboriti polufinale, naglašava Mamić.

Zdravko Mamić kompromitirao je hrvatsko pravosuđe izjavama da je podmitio suce:

- Znam samo da moj brat govori istinu, sve je istina od prve do posljednje riječi. Postoje mehanizmi da se sve to provjeri, ako netko hoće napraviti i provjeriti, može. Nisam bio na ispitivanju u Uskoku po tom pitanju, rekao je Mamić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.