ZORAN MAMIĆ

Poštujem odluku, odradit ću kaznu

Petak, 19. ožujka 2021. 20:14 Napisao/la  SC

Nakon toga želim normalno živjeti

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić prvi put je progovorio za medije nakon pravomoćne presude, bivši trener Dinama mora u zatvor jer je oštetio Dinamo:

- Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, da li postoji mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim nakon toga normalno živjeti. Ja se i dalje ne osjećam krivim, poštujem odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluče, tako će biti, rekao je Mamić za RTL dan nakon jedne od najvećih pobjeda Dinama u klupskoj povijesti.

- Fantastična utakmica! Nivo igre Dinamove momčadi bio je fenomenalan, bila je to velika pobjeda i sigurno da sam ponosan na cijeli stručni stožer, klub. I na sebe, također, jer do prije tri dana bio sam trener te momčadi. I nisam nestao, bio sam i jesam u kontaktu s njima, pa mi smo to pripremali danima unaprijed. Eto, ponos i sreća. Da mi je netko rekao 3:0 prije utakmice? Mi svi smo to morali vjerovati. Ipak je Tottenham imao 2:0 iz prve utakmice, a Mourinho je taj koji igra na rezultat i sve to ima određenu težinu, ali da, mi smo vjerovali i to je pokazao konačni rezultat, kazao je Mamić.

Je li vidio Mourinha?

- Vidjeli smo se poslije utakmice. Mourinho je u izjavama za engleske medije dao veliko priznanje klubu, govori Mamić koji je ovako prognozirao ishod dvoboja s Villarrealom:

- To je fantastična ekipa, jedna od najboljih momčadi, međutim mi smo pokazali da možemo s najboljima. Moramo se dobro pripremiti za utakmicu, napraviti dobar rezultat i idemo izboriti polufinale, naglašava Mamić.

Zdravko Mamić kompromitirao je hrvatsko pravosuđe izjavama da je podmitio suce:

- Znam samo da moj brat govori istinu, sve je istina od prve do posljednje riječi. Postoje mehanizmi da se sve to provjeri, ako netko hoće napraviti i provjeriti, može. Nisam bio na ispitivanju u Uskoku po tom pitanju, rekao je Mamić.

Tablice omogućuje Sofascore