Andrej Panadić podnio ostavku, Istra 1961 ostala bez trenera pred utakmicu protiv Rijeke

Ponedjeljak, 18. srpnja 2016. 19:17 Napisao/la  SC

Mislim da se nakon niza negativnih rezultata još iz prošle sezone nije dogodilo ništa čudno, kaže direktor Igor Žiković

Nakon 1. kola i Gorana Sablića u Splitu, stradao je i drugi trener u MAXtv Prvoj ligi. Andrej Panadić u ponedjeljak popodne podnio je ostavku. Odlazi trener koji nikoga nije pobijedio, Istra 1961 čak 26 utakmica u nizu ne zna za pobjedu...

– Najviše mi je žao igrača, gospode Glovera, Karaselimovića i Žikovića i svih onih dragih ljudi koji rade u klubu. Smatram da je sada najbolje vrijeme za ovaj potez, jer netko drugi može imati malo više sreće i osvojiti više bodova, a ne pokazati samo lijepe i dobre igre, rekao je Panadić.

Tko će voditi momčad Istre 1961 u petak protiv Rijeke?

- Imamo par dana vremena da na miru sjednemo, dobro razmislimo i obavimo razgovore s potencijalnim kandidatima. Momčad će u Rijeci voditi pomoćnik Alen Šušnić. Za sada stručni stožer ostaje na okupu, normalno je da će novi trener odlučiti o njegovom budućem sastavu. Kandidati postoje i u narednih tri, četiri dana odlučit ćemo tko će biti novi trener, rekao je direktor Igor Žiković, koji je smjenu Andreja Panadića ovako prokomentirao:

– Mislim da se nakon niza negativnih rezultata još iz prošle sezone nije dogodilo ništa čudno. Možda je trebalo promijeniti trenera i prije utakmice prvog kola nakon koje je bilo puno nezadovoljstva. Na kraju je trener dao ostavku i u dogovoru s klubom sporazumno raskinuo ugovor. Mislim da je to bilo jedino pravo rješenje. Ne mogu odgovoriti zašto to nije napravljeno prije, već samo mogu reći da je sve prošlo korektno i da mu želim sve najbolje u budućem radu, rekao je Žiković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.